Postet nga: Radosllav Markoviq

Dështon seanca ndaj ish drejtorit të Arsimit në Mitrovicë

Në gjykatën e Mitrovicës sot ishte paraparë të filloj gjykimi ndaj të akuzuarit Ali Bejta, tash ish drejtor në komunën e Mitrovicës, por seanca e shqyrtimit ...

Veçohen procedurat ndaj të akuzuarve për mbindërtime të kundërligjshme në Skënderaj

Prokuroria e Mitrovicës po akuzon Zemë Rushitin se duke vepruar si person zyrtarë – inspektor i Ndërtimit në Skenderaj me qëllim që të krijoj dobi për të ...

Ish-polici hetues: Gani Geci ka qenë cak i një grupi të strukturuar që kryente vrasje, ku bënte pjesë edhe Ruzhdi Shaqiri

Sot në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar rigjykimi i Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit në Skenderaj.

Vrasja e Razhdi Shaqirit, vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit Gani Geci

Sot në Gjykatën e Mitrovicës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Gani Gecit. Ai nga prokuroria akuzohet për vrasjen e tani të ndjerit Ruzhdi Shaqiri, vrasje kjo e ...

Në gjykimin ndaj Gecit, dëshmon edhe mjeku që ka bërë autopsinë e të ndjerit Ruzhdi Shaqiri

Në gjykatën e Mitrovicës sot është mbajt seanca e gjykimit ndaj të akuzuarit Gani Geci.

Rigjykimi ndaj Gani Gecit pritet të vazhdoj sot

Sot në gjykatën e Mitrovicës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Gani Geci. Ai nga prokuroria akuzohet për vrasjen e tani të ndjerit Ruzhdi Shaqiri, vrasje kjo e ...

Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin e Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit

‘Totalisht të pa rregullt’ e ka quajtur avokati Ndrecë Dodaj akuzën e prokurorisë ndaj të akuzuarit Gani Geci, nën akuzën për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit me ...

Vrasja mizore më 2014, të pandehurit deklarohen të pafajshëm

Razvigor dhe Radenko Miniq, të akuzuar për vrasje të rëndë, janë deklaruar të pafajshëm sot para Gjykatës së Mitrovicës.