Postet nga: Punësimi

Të Rinjtë Pak Optimistë rreth Punësimit

Mbi 1,000 vende të lira pune janë prezantuar nga kompani vendore dhe nga Gjermania, Austria e Zvicra, pronarë të të cilave janë shqiptarët e Kosovës bashkë me shtetas të ...

54 Infermierë ia Mësyjnë Gjermanisë

Agjensioni për Përkrahje të Punësimit në Kosovë (APPK) njofton se në kuadër të projektit për arsimim dhe aftësim profesional të infermierëve 54 kandidatë nga ...

Ish-Studentja e “La Sapienza” Sfidon Politikën me Një Fermë të Dhive

Kur vendosi të kthehej në Shqipëri me një diplomë të “La Sapienza-s” në duar, Rigerta Loku nuk e çoi ndërmend se vendlindja do ta sfidonte me një të ...

Shifra të Paqarta të Punësimit

Mustafa në mbledhjen e 79-të Qeverisë së Kosovës gjatë prezantimit të Raportit Vjetor të Punës për Vitin 2015 para kabinetit të tij tha se një ndër objektivat ...

Diplomime të Femrave, Punësime të Meshkujve

Në nëntorin e vitit të kaluar BBC News publikoi të dhënat për barazi gjinore për vende të ndryshme të botës me titullin “Sa i Barabartë ...

Marrëveshje për Subvencionimin e 130 Vendeve të Punës

Një marrëveshje për subvencionimin e 130 vendeve të punës është nënshkruar sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ambasadori britanik dhe pë...