Postet nga: Nuhi Osmani

Ish-ministrja Hoxha kërkon përjashtimin e prokurorit nga rasti

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, e cila bashkë me disa të tjerë akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare me rastin e inicimit dhe nënshkrimit të kontratës pë...

Nis gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha për kontratat për lobim

Ish-ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, është ulur sot në bankën e të akuzuarve për t’u përgjigjur për akuzat e ngritura ndaj saj dhe katë...

Shtyhet gjykimi ndaj Dhurata Hoxhës

Seanca gjyqësore ndaj Dhurata Hoxhës, ish ministres së Integrimeve e planifikuar të mbahej sot është shtyrë pasi stafi administrativ i gjykatave janë në grevë.

Ish-ministres Dhurata Hoxha i konfirmohet aktakuza edhe nga Gjykata e Apelit

Gjykata e Apelit i ka konfirmuar aktakuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ish-ministres Dhurata Hoxha.

Konfirmohet aktakuza ndaj Dhurata Hoxhës dhe zyrtarëve të tjerë

Gjykata e Prishtinës i ka refuzuar kërkesat e mbrojtjes për kundërshtim të provave dhe hudhje të aktakuzës dhe në këtë mënyrë e ka ...

Dhurata Hoxha në bankën e të akuzuarës, deklarohet për fajësinë - VIDEO

Në bankën e të akuzuarve sot është ulur ish ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe zyrtarë të tjerë të kësaj Ministrie.

Ish ministrja Dhurata Hoxha sot pritet të dalë para gjyqit nën akuzat për korrupsion

Ish-ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe zyrtarë të tjerë të kësaj Ministrie pritet të paraqiten sot para gjykatës për t`u përballë me akuzat pë...

Dhurata Hoxha dhe të tjerët më 1 shtator pritet të dalin para gjyqit