Postet nga: mitrovica

Dyshime për Favorizim në Ankandin për Garazh në Mitrovicë

Kompania kishte ofertuar çmimin më të lirë krahasuar me dy kompanitë tjera konkurrente.

Ura e Ibrit Hapet pas 5 Muajsh

Dialogu 20 orësh në Bruksel ndërmjet delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë ka përfunduar me marrëveshjen që ura e Ibrit, e mbyllur tash e 17 vjet për ...

Plan Sigurie për Gjykimin e Ivanoviqit

Politikani serb i Kosovës dhe katër të tjerët akuzohen për krime të kryera kundër shqiptarëve në vitet 1999 dhe 2000, ndërsa vendimi për kë...

Agim Bahtiri u Kërkon Falje Këshilltarëve të PDK-së

 

Vonohet Përfundimi i Punimeve në Sheshin e Mitrovicës

Sipas zëdhënësit të Komunës së Mitrovicës Hysni Syla, sheshi me gjithë vonesat e tij pritet të përfundojë në qershor të vitit 2016.

Fakte të Shpejta për Mitrovicën e Agim Bahtirit

Agim Bahtiri po e përfundon vitin e dytë në krye të Mitrovicës.

Agim Bahtiri Përballë Premtimeve të Tij

Agim Bahtiri Përballë Premtimeve të Tij

Tri vjet më parë, pakkush në Mitrovicë kishte dëgjuar për Agim Bahtirin.

“Jeta në Komunë 2015” me Kryetarë dhe Asamblistë

“Jeta në Komunë 2015” me Kryetarë dhe Asamblistë

Sot jemi në gjysmën e mandatit të këtij pushteti lokal, dhe kjo është arsyeja që Jeta Xharra me ekipin e saj, ashtu siç kishte premtuar gjatë debateve parazgjedhore, ...