Postet nga: mitrovica

Kurti: Mitrovicën do ta trajtojmë me prioritet - VIDEO

“Ne Mitrovicës i kemi shumë borxh sepse ajo nuk e ka përjetuar as lirinë e vitit 1999 dhe as shpalljen e pavarësisë me gëzim sikurse ne të ...

Ministri Murati publikon listën e 10 komunave me më së shumti borxhe, prin Gjilani me mbi 10 milionë

Ministri i Financave dhe Transfereve, Herkuan Murati, ka publikuar një grafikon me 10 komunat që kanë më së shumti obligime të papaguara.

Komuna e Mitrovicës anulon disa konkurse me arsyetimin se është fushatë zgjedhore

Komuna e Mitrovicës ka njoftuar se ka anuluar disa konkurse për pozita të ndryshme të shpallura gjatë muajit korrik dhe gusht me arsyetimin e situatës me pandeminë ...

AKR do ta mbështesë Bedri Hamzën për kryetar të Mitrovicës

Kandidati për kryetar të Mitrovicës së Jugut nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza, ka njoftuar se Aleanca Kosova e Re (AKR) i është ...

“Nuk po mundem të marr frymë”

Nuk i kishte shkuar asnjëherë në mend se ndonjëherë do t’i duhej të përgjëronte dikë, për ta lejuar të marrë frymë.

Festivali ‘Green Fest 2021’, për një qytet të ndritshëm

Me moton “Ndrite qytetin” nga 16 deri më 22 gusht 2021 në Mitrovicë, do të mbahet edicioni i 11-të i Festivalit “Green Fest”.

Agim Bahtiri thotë se vetura “Maybach” është e djalit por e shfrytëzon ai

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka deklaruar pasurinë  në Agjencinë Kundër Korrupsion.

Banorët e Mitrovicës në hall me rrugën e pashtruar

Rruga nëpër të cilën kalojnë çdo ditë banorët e lagjes “ Strana“  është e pashtruar.