Postet nga: Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Aliu nënshkroi marrëveshje me Kolegjin ku sipas deklarimit të pasurisë-2021 merr rrogë si ligjërues

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu sot ka nënshkruar marrëveshje me Kolegjin ‘UBT’ për siç e ka quajtur ai ‘në fushat e ...

Ministria e Mjedisit pagoi 300 mijë euro për projektimin e pastrimit të lumit

Ministria e Mjedisit i ka paguar 299 mijë e 420 euro një kompanie private për hartimin e një projekti për pastrimin e një lumi. Vlera e punëve përgatitore ...

Goranci: Plani zhvillimor komunal monitorohet nga kuvendet komunale

Suzana Goranci, udhëheqëse e Divizionit të Planifikimit Hapësinor në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ka thënë që kuvendet komunale janë përgjegjë...

Mbi 5.2 milionë euro pagesa me gjykatë për shpronësime

Raporti i Auditorit të Përgjithshëm bën të ditur se përmes vendimeve gjyqësore për shpronësime në vitin e kaluar, në emër të dikasterit ...

Qeveria gjen shkelje ligjore në disa hidrocentrale

Për më shumë se pesë vjet, Agron Rushiti nga fshati Biti e Poshtme e Shtërpcës ka kundërshtuar ndërtimin e hidrocentraleve në rajonin e tij.

Vendimi i Komisionit Disiplinor: Gani Berisha largohet nga pozita e Drejtorit të Autoritetit Rajonal të Pellgjeve Lumore

Me kërkesën e Këshillit Disiplinor dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës  Gani Berisha U.D Drejtor i ...

Badovc

Ndërtimet në Badovc - Inspektoriati i Trashëgimisë Kulturore me kërkesa të reja për Ministrinë e Ambientit dhe Komunën e Prishtinës

Inspektoriati i Trashëgimisë Kulturore me datë 29 janar të këtij viti, i është drejtuar me një shkresë Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapë...

MMPH-ja e fyer nga kallëzimi penal i organizatave

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka reaguar pas kallëzimit penal që u dorëzua ndaj tyre.