Postet nga: Medie Bytyqi

Dosja e Prokurorisë për mashtrimin me grante – Dëshmitarët rrëfejnë për mijëra eurot që i dhanë

Dosja e Prokurorisë për organizimin e skemave piramidale në mashtrimin e qytetarëve dhe fermëve në vlerë 600 mijë euro ka vazhduar në shqyrtim gjyqësor më 02.04.2024 me dë...

Apeli e vërteton dënimin me burgim të përjetshëm për të akuzuarin që vrau babë e bir në Gradicë të Drenasit

Gjykata e Apelit më 13.03.2024 e ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë i marrë nga Gjykata e Prishtinës duke konfirmuar se Xhafer Bardhi i akuzuar për ...

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, dështon seanca ndaj vëllezërve të akuzuar

Seanca gjyqësore ndaj vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi, nuk ka arritur të mbahet të hënë...

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, vazhdon dëgjimi i dëshmitarit në seancë të mbyllur për publikun

Vëllezërit Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi, edhe sot janë sjellë në Gjykatën e Prishtinës për t`u ...

Vrasja e rëndë në tentativë ndaj gazetarit, në gjykim flitet për zhdukjen e incizimeve

I akuzuari për vrasje të rëndë në tentativë, Arsim Limani është ulur sërish sot në bankën e të akuzuarit lidhur me rastin e djegies së shtë...

Gjykata vendos ndaj burrit që akuzohet se kishte ndikuar tek hetuesit policor që t’ia fusnin në përgjime numrin e telefonit të gruas së tij

Dukagjin Emerllahu i akuzuar se kishte ushtruar ndikim tek dy hetues policor që numrin e telefonit të gruas së tij ta fusnin në listën e përgjimeve, është liruar ...

Zjarri në garazhin e gazetarit Alban Selimi, rrëfimi i babait të tij se si kishte vrapuar për të larguar nusen dhe fëmijët e të birit

Në rastin e vënies së zjarrit në garazhin e shtëpisë së gazetarit Alban Selimi, i akuzuari Arsim Limani është ballafaquar me dëshminë e babait të gazetarit, Rexhep ...

Mbyllet për publikun dëgjimi i njërit dëshmitar në gjykimin ndaj vëllezërve Vllasaliu të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Është mbyllur për publikun gjykimi ndaj dy vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit, Bedri Rexhpi.