Postet nga: mbeturina

Grumbullimi i mbeturinave, Kryeqyteti shpall gjendje emergjente

Kryeqyteti ka marrë vendim për shpalljen e gjendjes emergjente për shkak të grumbullimit të mbeturinave në kryeqytet, të cilat sipas tyre mund të paraqesin rrezik për shpë...

VIDEO - Drejtori i shkarkuar nga Përparim Rama: 80% të projekteve janë të drejtorëve të PDK-së

Ish-drejtori i Shërbimeve Publike në Kryeqytet nga radhët e PDK-së, Ilirik Musliu i cili u shkarkua nga kryetari Përparim Rama më 02.02.2024 nën arsyetimin se nuk kishte ...

Bërlloku në oborrin e QKUK-së, SHSKUK fajëson kompaninë "Pastrimi"

Kontejnerë të stërmbushur me mbeturina, bidonë të zbrazur të ujit, kuti të ushqimeve dhe pjesë të tualetit pas kontejnerëve janë fotografuar në oborrin e Qendrës Klinike Universitare ...

Punonjësit e kompanisë ‘Pastërtia’ në Ferizaj ndërpresin grevën

Pas një takimi mes menaxhmentit të kompanisë 'Pastërtia' në Ferizaj dhe këshillit grevist është arritur dakordimi për ndërprerjen e grevës së punonjësve.

Fillon mbledhja e mbeturinave në Ferizaj, arrihet marrëveshje me dy kompani

Në Ferizaj kanë filluar të mblidhen mbeturinat ndonëse, për shkak të grevës së punëtorëve të KRM “Pastërtia”, kjo kompani më datë 23 tetor njoftoi qytetarë...

Pas interesimit të Kallxo.com largohen shportat e mbeturinave nga prona e Qendrës së Studentëve në kryeqytet

Disa shporta të mbeturinave ishin lënë nën platonë e Mensës së Studentëve në kryeqytet.

Suharekë, dënohet me 200 euro qytetari që hodhi mbeturina të ngurta në hapësirë publike

Një qytetar është dënuar me 200 euro gjobë për hedhje të mbeturinave të ngurta në hapësirë publike në Suharekë.

Bërlloku në kryeqytet, reagon kryetari Rama

Në disa pjesë të qytetit të Prishtinës sot janë hasur pamje të kontinjereve të stërmbushur me mbeturina.