Postet nga: MAPL

Lansohet platforma online për shërbime komunale

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) ka bërë të ditur se është lansuar platforma për shërbime komunale E-KOMUNAT, e cila përfshinë shërbime administrative pë...

LDK e PDK kritikojnë Qeverinë: Nga 7 komuna që fituan projekte, 4 qeverisen nga LVV

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka reaguar lidhur me vendimin e Qeverisë që t'i ndajë mbi 1 milion euro për 7 nga 38 komunat e Kosovës pë...

MAPL: 10.5 milion euro janë ndarë për komunat

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka njoftuar se së bashku me disa donatorë kanë ndarë një shumë prëj 10.5 milion eurove për projekte nëpër komunat e ...

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal viziton Zveçanin

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka vizituar sot qytetarët dhe institucionet në Zveçan.

MAPL nënshkruan marrëveshje me disa komuna, shpërndan qindra mijëra euro

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka njoftuar se kanw nënshkruar disa marrëveshje me komunën e Junikut, Mamushës, Rahovecit dhe Suharekës.

Ministrat e MAPL dhe MAShTI vizitojnë Pejën, promovojnë bursa për studentë të komuniteteve egjiptianë, ashkali dhe rom

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi së bashku me Ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, kanë vizituar sot qytetin e Pejës, me ...

Ministri Krasniqi pritet në takim nga homologu italian, Renato Brunetta

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka zhvilluar një takim me ministrin për Administratë Publike të Republikës së Italisë, Renato Brunetta, i shoqëruar nga ambasadorja ...

Asociacioni i Komunave: MAPL-ja ka ndërhyrë në kompetencën e Komunës së Prishtinës në lidhje me ‘Sunny Hill’

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka konsideruar se Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), ka ndërhyrë në kompetencat dhe në autonominë lokale të Komunës së ...