Postet nga: lista e zezë

Lumezi: Millan Radojiçiqin e kemi intervistuar online

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë se Millan Radojiçiqin e kanë intervistuar online në cilësinë e dëshmitarit.

Rakipi ndjek rrugën e Berishës, kundërshton sanksionet e SHBA-së

Ish-deputeti Aqif Rakipi do të apelojë sanksionet amerikane ndaj tij dhe djali deputet nuk do të tërhiqet nga politika, dhe pse Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cilë...

SHBA sanksionon shtatë persona nga Ballkani Perëndimor 

Zyra e Departamentit amerikan të Thesarit për Kontrollin e Pasurive të Huaja (OFAC) publikoi të hënën një listë të të sanksionuarve për vepra korrupsioni, në të ...

Kamerat nga lista e zezë e SHBA-së mbikëqyrin Qeverinë e Kosovës

Qeveria e Kosovës dhe Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit mbikëqyren nga kamerat e sigurisë, të cilat janë në atë që njihet si lista e zezë e Shteteve të ...

Dosja e Veriut: Lidhja mes kompanisë së futur në listën e zezë të Amerikës dhe investimeve në Ulqin

Hulumtimi i emisionit “Kallxo Përnime” ka zbardhur skemën e bashkëpunimit të kompanive me pronarë shqiptarë me kompaninë “RAD”, e cila është futur në listën e zezë ...

Ministrja e Drejtësisë flet për listën e zezë të ShBA-së dhe takimin Haradinaj-Radoiçiq

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se e ka adresuar çështjen e personave të futur në listën e të sanksionuarve nga ShBA në sistemin prokurorial.

Si hynë njerëzit në listën e të sanksionuarve nga një shtet?

Më 8 dhjetor të këtij viti Departamenti i Thesarit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës publikoi një listë të zezë me 13 emra të serbëve të Kosovës të ...

Video - Disa nga kompanitë shqiptare që bashkëpunonin me kompaninë ‘RAD’ tërhiqen nga veriu

Disa nga kompanitë shqiptare të cilat bashkëpunonin me kompaninë ‘Rad’, me pronar Radulle Steviq, kanë filluar të tërhiqen nga punimet që ishin duke i kryer si nënkontraktorë ...