Postet nga: kuleta

Prishtinë, një grua raporton se i është vjedhur kuleta në shesh

Një rast i vjedhjes është raportuar se ka ndodhur dje rreth orës 17:20 në Prishtinë.

Gjen kuletën me mijëra euro në Prishtinë dhe e dorëzon në Polici

Një qytetar nga Prishtina ka gjetur sot gjatë ditës një kuletë me mijëra euro brenda, të cilat kishte vendosur t’i dorëzonte në Policinë e Kosovës.

Prizrenasi gjeti kuletën me 850 euro dhe e dorëzoi në polici

Një qytetar nga Prizreni ka gjetur mbrëmë rreth orës 20:40 një kuletë me dokumente dhe 850 euro dhe më pas i ka dorëzuar ato në polici.

Dyshohet se mori kuletën e huaj në market, arrestohet një person

Policia e Kosovës e ka arrestuar një person në Prishtinë, i cili dyshohet se ka marrë kuletën e një personi tjetër që e kishte harruar në një ...

Prishtinë, një gruaje i vidhet kuleta me para dhe dokumente

Një grua ka raportuar se i është vjedhur kuleta me dokumente personale dhe me 70 euro.

Qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici kuletën e gjetur me para

Qytetari nga Ferizaj, Agim Rexhepi, 52-vjeçar, sot e ka gjetur një kuletë (portofol) me para dhe një dokument, të humbura në rrugën "Bekim Osmani’’ në këtë qytet.

Polici gjen një kuletë me para e dokumente, i kthehet pronarit

Një pjesëtar i Policisë Kufitare sot ka gjetur një kuletë me para e dokumente. Të njëjten, siç ka njoftuar Policia, e ka dorëzuar në stacionin policor në ...

Kuletat jashtë përdorimit - Telefoni yt tani është Gjithçka

Pagesat mobile të cilat i zëvendësojnë kartat e kreditit ishin vetëm fillimi. Versionet digjitale të Lejës tuaj të Punës, Lejës së Vozitjes si dhe ...