Postet nga: Këshillat

Një sulm i papritur i djersitjes pa ndonjë arsye të dukshme është një shenjë paralajmëruese e sulmit në zemër

Gjatë një sulmi në zemër, indet në muskulin tuaj të zemrës vdesin për shkak të mungesës së rrjedhjes së gjakut nëpër arteriet e zemrë...

Këshillat e Dietologes: A është i dëmshëm gluteni?

Gluteni, kohëve të fundit ka marrë vëmendjen e shumicës së popullatës, kryesisht për mendimin se konsumimi i tij jep efekte negative në shëndetin e ...

Këshillat e Dietologes se si të ushqehen fëmijët në shkolla

Mënyra e shëndetshme e të ushqyerit dhe aktiviteti fizik janë shumë të rëndësishme për fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç, sepse kjo ...

Këshillat e Mjekut: Gjëndra tiroide, problemet dhe trajtimi në Kosovë

Gjëndra tiroide është gjëndra më e madhe e organizmit të njeriut që vepron si rregullues i metabolizmit.

Nënat sakrifikojnë gjumin edhe 6 vite pas lindjes së fëmijës

 

Si ta tejkaloni gripin?

Gripi, apo influenza, është një sëmundje infektoze që shkaktohet nga virusi influenza. Simptomat mund të jenë të të ndryshme, po nga më të zakonshmet janë temperatura e lartë, kollitja, ...

Këshillat e mjekut: Trajtimi i diabetit në Kosovë

Shenjat që tregojnë se jeni prekur nga kanceri në lukth

Le të qartësojmë diçka: kanceri në lukth nuk është i zakonshëm. Si grua, shanset për të pasuar atë janë një në 154, sipas Shoqatës Amerikane të ...