Postet nga: kesco

ZRRE propozon 401.51 milionë euro buxhet për KESCO-n për 2024, mbi 3 milionë më shumë se vitin e kaluar

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka propozuar që buxheti për kompanitë që merren me energji në vitin 2024 të jetë 401.51 milionë euro.

KESCO: Vetëm 14 për qind e konsumatorëve kanë fatura 100 euro ose më tepër

Kompania kosovare për furnizim me energji elektrike (KESCO) ka thënë se 400 mijë konsumatorëve deri me tani u janë lexuar njehsorët.

Kusari-Lila thirrje qytetarëve të drejtohen tek KESCO për dyshimet në rritje të faturave

Shefja e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila është deklaruar rreth problemeve që janë shfaqur në vend për faturat e energjisë elektrike.

Debatet për faturat e rrymës, KEDS dhe KESCO dalin me sqarim: Ne nuk e caktojmë çmimin

Kompania Kosovare për Distribuimin e Energjisë Elektrike, (KEDS) dhe Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) kanë dalë me një reagim të përbashkët rreth debatit ...

Ankesat për çmime të larta të faturave të rrymës, deklarohet KESCO

Pas reagimeve të shumta të qytetarëve për çmime të larta të faturave të energjisë, Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka deklaruar se nuk ka ...

Importimi i energjisë mbi 1 milion euro në ditë, deklarohet ZRRE-ja

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), ka thënë se aktualisht KEK-u është duke prodhuar rreth 600 megavat energji elektrike në orë, duke qenë nën konsumin e energjisë, i cili ë...

Reagon KEK-u: KEDS dhe KESCO po na fajësojnë neve për përgjegjësitë e veta

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka reaguar ndaj kompanive KEDS dhe KESCO, duke thënë se këto kompani po fajësojnë KEK-un për përgjegjësitë që ...

KEDS dhe KESCO po importojnë energji elektrike mbi 1 milion euro në ditë

Kompanitë KEDS dhe KESCO kanë thënë se aktualisht janë duke importuar energji elektri mbi 1 milionë euro në ditë, si pasojë e rritjes së konsumit dhe prodhimit jo të mjaftueshë...