Postet nga: KEK

KEK-u për ndotjen: Nuk është e jashtëzakonshme

Korporata Energjetike e Kosovës, përmes një komunikate ka thënë se ndotja, për të cilën janë alarmuar qytetarët sidomos ata të Obiliqit, nuk është asgjë ...

KEK-u flet për tymin e oxhaqeve të termocentraleve

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka dhënë sqarimin për tymin e zi që është parë të dalë sot në mëngjes në termocentralet në Obiliq.

KEK: Termocentralet Kosova A dhe B do të punojnë gjatë gjithë dimrit

Koorporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se është në fazën përfundimtare të investimet kapitale në blloqet e Termocentralit A dhe B.

'Freskia e vikendit', ajër i ndotur në Obiliq (FOTO)

Ndonëse ende është verë dhe vikendet shfrytëzohen për dalje në natyrë, qytetarët e Komunës së Obiliqit e kanë pothuajse të pamundur ta bëjnë kë...

KEK për gjashtë muaj tejkalon të gjitha parashikimet

Falë angazhimit maksimal të menaxhmentit dhe punëtorëve, të gjitha njësitë e Korporatës Energjetike të Kosovës kanë arritur performancë të jashtëzakonshme në gjashtëmujorin e ...

Rritet interesimi i kompanive ndërtuese për certifikimin e punëtorëve

 

KEK-u arrin rekord në prodhimin e qymyrit për termocentralet

Me gjithë problemet dhe sfidat e shumta që dolën me shpronësimin e pronave në Shipitullë, Divizioni i prodhimit të qymyrit i Korporatës Energjetike të Kosovës ka ...

Drejtori i KEK-ut me BMW

Njazi Thaçi, kushëriri i presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi është zgjedhur drejtor menaxhues i KEK-ut në tetor të vitit të kaluar.