Postet nga: KEK

Shkarkohet vëllai i kryetarit të Obiliqit nga pozita e u.d. zëvendësdrejtorit në KEK

Bordi i përkohshëm i drejtorëve i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) ka marrë vendim për shkarkimin e Enver Gashit, ushtrues detyre i zëvendë...

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B 

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova B-së, Korporatës Energjetike të Kosovës i është ofruar edhe një ...

Nisin përgatitjet për investimet në ndërtimin e impiantit për zvogëlimin e NOX-it në TC Kosova B

Korporata Energjetike e Kosovës, në vazhdën e investimeve në fushën ambientale pritet të nis një prej projekteve të rëndësishme, atë të ndërtimit të impiantit, ...

Qeveria emëron bord të përkohshëm në KEK

Ekzekutivi kosovar në mbledhjen e sotme ka votuar për emërimin e bordit të përkohshëm të drejtorëve në Ndërmarrjen Publike “Korporata Energjetike e Kosovës”.

KEK ndau rreth 10 mijë euro për llaptopë

Ndërmarrja publike Korporata Energjetike e Kosovës, ka publikuar thirrjen për kontratë për blerjen e 8 llaptopëve. KEK ka ndarë rreth 10 mijë euro për të realizuar ...

1,800 euro gjobë të akuzuarit për dhënie ryshfeti për punësim në KEK

Gjykata e Prishtinës, e shpalli fajtor Egzon Hyseniin, për veprën dhënie ryshfeti, vepër kjo të cilën ai e kishte pranuar në seancën e ...

KEK jep detaje për zjarrin në mihjen në Mirash

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) e ka konfirmuar zjarrin që ka kapluar sot njërin prej shiritave transportues të qymyrit në mihjen sipërfaqësore të Mirashit.

VIDEO - Zjarr në mihjen e KEK-ut

Një pjesë e mihjes sipërfaqësore të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) në Mirash është përfshirë nga zjarri.