Postet nga: KEDS

Punime në rrjetin elektrik, KEDS njofton për lokalitetet ku do ketë ndërprerje të energjisë në dy ditë e ardhshme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime në rrjetin e furnizimit me energji elektrike.

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Dështon intervistimi dëshmitarëve nga KEDS dhe KESCO

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022 ka dështuar të intervistojë dëshmitarët nga KEDS dhe KESCO, ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet se ku do të ketë ndërprerje të rrymës nga e diela deri të martën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se nga e diela deri të martën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se pasnesër më 18 nëntor do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat ...