Postet nga: KEDS

187 konsumatorë u zunë duke vjedhur rrymë, reagon Ministria e Ekonomisë

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se vjedhja e energjisë elektrike nga qytetarët i kushton Kosovës miliona euro.

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, pasnesër ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër ...

Punime të domosdoshme në sistem, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën e të mërkurën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të martën dhe të ...

Buzhala: Jemi duke importuar energji varësisht nga nevoja

Mbi 800 megavatë për orë është kërkesa për konsum të energjisë elektrike aktualisht në Kosovë.