Postet nga: Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi

Rustem Mustafa përmend Enver Sekiraqën në dëshminë e tij në Hagë

Ish-komandanti i UÇK-së, Rustem Mustafa të mërkurën ka dëshmuar në Hagë, ku mes tjerash është përgjigjur për qendrat e ndalimit dhe Shtabin e Pë...

Vazhdon i mbyllur gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

Në një seancë tërësisht të mbyllur për publikun, dëshmitari i katërt në gjykimin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po u pë...

Vijon gjykimi i mbyllur ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po vazhdon të mbahet seanca ndaj Hashim Thaçit dhe tre bashkëluftëtarëve të tjerë Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi, ...

Avokatja e Krasniqit: Zëdhënësi nuk përfshihet në çështje operacionale ushtarake - VIDEO

10:30- Avokatja e Krasniqit: Zëdhënësi nuk përfshihet në çështje operacionale ushtarake

Detaje rreth gjyqit ndaj ish-krerëve të UÇK-së që nis të hënën

Gjykimi kundër ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) do të fillojë të hënën, më 3 prill, me deklaratat hyrëse të të akuzuarve.

Gjykata Speciale: Prokurorisë do t’i duhen mbi 6 vjet për të paraqitur provat kundër ish-krerëve të UÇK-së

Gjykata Speciale ka kërkuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar dhe ekipet e mbrojtjes të reduktojnë kohën e përcaktuar për paraqitjen e provave dhe pyetjeve të ...

ZPS publikon të dhëna rreth deklaratave dhe dëshmive të rastit Thaçi dhe të tjerët si të dyshuar dhe dëshmitarë

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS), ka publikuar informacione rreth deklaratave të ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli dhe ...

Prokuroria Speciale jep të dhëna mbi dëshmitë që ish-krerët e UÇK-së kanë dhënë si të dyshuar dhe si dëshmitarë

Prokuroria e Specializuar ka publikuar deklaratat që Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi dhe Kadri Veseli kishin dhënë si të dyshuar dhe si dëshmitarë.