Postet nga: Hilmi Mehmeti

Ish-Kryeshefi i IPK-së kthehet në polici

Ish Kryeshefi i Inspektoratit policor, Hilmi Mehmeti ka filluar punën në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë.

Hilmi Mehmeti flet pas shkarkimit nga pozita e kryeshefit të IPK-së

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi e ka shkarkuar Kryeshefin e Inspektoratit policor të Kosovës, Hilmi Mehmeti, i cili ka qenë i suspenduar nga detyra.

Shkarkohet Kryeshefi i IPK-së Hilmi Mehmeti

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi e ka shkarkuar Kryeshefin e Inspektoratit policor të Kosovës, Hilmi Mehmeti, i cili ka qenë i suspenduar nga detyra.

Pasuria e të parit të Inspektoratit Policor të Kosovës

Një shtëpi, një banesë, një shtëpi malore dhe një tokë e përbashkët vlera e të cilave është 220 mijë euro, janë pasuria e paluajtshme e kryeshefit të ...

Suspendohen Dy Zyrtarë të Inspektoratit Policor

Dy zyrtarë të Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK), janë suspenduar me vendim të ushtruesit të detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv të këtij institucioni, nën dyshimin se kanë ...

Ministri i Punëve të Brendshme Suspendon Kryeshefin e IPK-së

Kryeshefi ekzekutiv i Inspektoratit të Policisë së Kosovës, Hilmi Mehmeti, është suspenduar nga pozita e tij.

I Pari i IPK-së Nuk do të Kthehet në Polici

I pari i Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK), Hilmi Mehmeti, ka konfirmuar se nuk do të kthehet në vendin e punës të cilin e kishte para se të ...

Dalin Para Gjykatës Policët e Arrestuar

Dalin Para Gjykatës Policët e Arrestuar

35 zyrtarë policorë do të dalin sot para Gjykatës Themelore në Mitrovicë të vendosur në Vushtrri për caktim të masës së sigurisë ndaj tyre.