Postet nga: Hasan Prishtina

Kryeministri vizitoi shkollën ‘Hasan Prishtina’ në Ditën e Mësuesit

Për nder të 7 marsit, Ditës së Mësuesit, kryeministri Ramush Haradinaj e vizitoi shkollën fillore “Hasan Prishtina”, në Prishtinë.

Shtatorja e Hasan Prishtinës vendoset në sheshin e ri të Vushtrrisë

Me 9 nëntor të këtij viti është vënë gurthemeli i  Sheshit “Hasan Prishtina” në Vushtrri.

'Maratona' e Senatit të Universitetit të Prishtinës

Mbledhja e 46 e Senatit të Universitetit të Prishtinës është mbajtur sot. Në këtë mbledhje është diskutuar për angazhimin e profesorëve vizitorë nga Universiteti i Lubjanës ...

Lekaj rektorit Dema, i premton trajnim të studentëve në Akademinë e Institutit 'Limak'

 

Studentet ndërpresin mbledhjen e Senatit të UP-së

Një grup i studentëve kanë hyrë në sallën ku po mbahej mbledhja e Senatit të Universitetit të Prishtinës, duke kërkuar ndërprerjen e mbledhjes së senatit.

ORCA: Publikimi shkencor në Universitetin e Prishtinës shënon rritje

Organizata ORCA sot publikoi analizën e saj me titull “Analizë e aktivitetit shkencor të profesorëve të Universitetit të Prishtinës sipas CV-ve të publikuara zyrtarisht – 2018”, përmes së ...

Fakultetet e Universitetit të Prishtinës s'i publikojnë vendimet disiplinore ndaj stafit akademik

Secili fakultet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, posedon Komisionin Disiplinor, përmes të cilit caktohen masat ndëshkuese për secilin student dhe anëtarë të stafit akademik ...

UP "Hasan Prishtina" Shënon 48 Vjetorin e Themelimit

Në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare, sot do të mbahet ceremonia e 48-të vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.