Postet nga: Hasan Prishtina

Kurti bëri homazhe te varri i Hasan Prishtinës

Pas mbledhjes së parë të përbashkët të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, kryeministri Albin Kurti nga Tirana vazhdoi për ...

Universiteti Hasan Prishtina

Hapet konkursi për pranimin e studentëve të rinj në Universitetin e Prishtinës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka njoftuar se prej sot është hapur konkursi për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - bachelor pë...

Për anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së, çështja e konkursit të Sekretarit s’është urgjente

Dy mbledhje të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk arritën të mbahen, pasi katër anëtarët e KD që vijnë nga UP-ja ...

Vlora e nis sezonin turistik me përurimin e shtatores së Hasan Prishtinës 

Qyteti i Vlorës e ka nisur sezonin turistik këtë vit me përurimin e shtatores së Hasan Prishtinës. 

82.6% e stafit akademik të UP-së janë plotësisht të vaksinuar

82.6% e stafit akademik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” janë plotësisht të vaksinuar me një nga vaksinat që gjenden në Kosovë kundër virusit COVID-19.

UP me manifestimin qendror për 50 vjetorin

Universiteti i Prishtinës sot nga ora 11:00 mban manifestimin qendror të shënimit të 50-vjetorit të themelimit.

UP 'Hasan Prishtina' me rregullore të re për menaxhimin e studentëve

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka miratuar rregulloren e punës së sistemit elektronik për menaxhimin e studentëve - SEMS.