Postet nga: Hasan Prishtina

82.6% e stafit akademik të UP-së janë plotësisht të vaksinuar

82.6% e stafit akademik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” janë plotësisht të vaksinuar me një nga vaksinat që gjenden në Kosovë kundër virusit COVID-19.

UP me manifestimin qendror për 50 vjetorin

Universiteti i Prishtinës sot nga ora 11:00 mban manifestimin qendror të shënimit të 50-vjetorit të themelimit.

UP 'Hasan Prishtina' me rregullore të re për menaxhimin e studentëve

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka miratuar rregulloren e punës së sistemit elektronik për menaxhimin e studentëve - SEMS.

Afati i nëntorit dhe prillit me dy provime në Universitetin e Prishtinës

Senati i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur sot ka vendosur që afati plotësues i paraqitjes së provimeve të hapet dhe të ketë dy provime në në...

Kadri Veseli: Hasan Prishtina, shembull i politikanit të pakorruptuar

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli ka kujtuar kontributi e patriotik dhe shtetërorë të Hasan Prishtinës në 86 vjetorin e vrasjes tij në Selanik.

Thaçi: Hasan Prishtina mbetet referencë për vlerat kombëtare

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka kujtuar Hasan Prishtinën në 86 vjetorin e vrasjes.

Eshtrat e Hasan Prishtinës ‘së shpejti do të sillen në Vushtrri’

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, i shoqëruar nga sekretari i Bashkisë së Kukësit Bujar Muçmata, sot ka bërë homazhe pranë varrit të patriotit Hasan Prishtina, ...

Mbahen ‘Ditët e Hasan Prishtinës' në Vushtrri

Organizuar nga Drejtoria komunale për Kulturë, Rini e Sport, mbahet sot në Vushtrri një tryezë për Hasan Prishtinës dhe një film dokumentar kushtuar patriotit.