Postet nga: hamide magashi

Me dy armë në shtëpi, Sokol Halili ishte liruar në procedurë të rregullt nga Prokuroria

Më 29 korrik të vitit 2022 ishte kryer një bastisje policore në shtëpinë e Sokol Halilit. Ky po dyshohet se është autori i vrasjes së mbrëmshme të gruas së tij, ...

Hamide Magashi kishte raportuar se ishte kërcënuar edhe me armë, bastisja në shtëpi u krye 23 ditë më vonë

Më 6 korrik të këtij viti, Hamide Magashi kishte raportuar në Polici se nga bashkëshorti i saj, Sokol Halili, po ushtrohej dhunë psikike. Me të ajo nuk kishte kurorë...

Hamide Magashi kishte raportuar në hetuesi se obligohej që burrit t'ia dorëzonte pagën dhe t'ia paguante gjobat e trafikut

Pagat e realizuara nga puna në Komunën e Ferizajt, Hamide Magashi kishte deklaruar se detyrohej t'ia dorëzonte çdo muaj bashkëshortit.

Vrasja e Hamide Magashit, kryeministri kërkon dorëheqjen e gjithë ‘zinxhirit të papërgjegjësisë’

Kryeministri Albin Kurti ka njoftuar se ka aprovuar kërkesat e grupit ndërministror kundër dhunës në familje, pas takimit të sotëm për rastin e vrasjes ...

Rasti i armëmbajtjes pa leje i të dyshuarit për vrasjen e mbrëmshme lidhet me rastin e dhunës në familje që u raportua nga viktima

Më 6 korrik të këtij viti Hamide Magashi raportoi në Polici dhunën në familje nga burri i saj, Sokol Halili, i cili që nga mbrëmja e kaluar është ...

Dosja hetimore: Viktima përcillej nga vjehrra dhe vëzhgohej nga bashkëshorti në çdo vizitë familjare

Çdo vizitë familjare të cilën e kishte bërë Hamide Magashi në familjen e saj kishte qenë nën shoqërimin e vjehrrës dhe vëzhgimin e bashkë...

Dosja hetimore: Do ta vras burrin e motrës dhe do të bëj seks në prezencën tënde

"Do ta vras burrin e motrës dhe do të bëj seks në prezencën tënde". Këto ishin fjalët e të dyshuarit që ishin raportuar në ...