Postet nga: Gjykata Themelore në Gjakovë

Mungon i Akuzuari, Shtyhet Gjykimi për Doktorin e Spitalit të Zemrës në Gjakovë

Është shtyrë seanca e gjykimit ndaj kardiologut të Spitalit Privat “Heart”, Hajrullah Binakajt, për arsye të mungesës së tij në seancë.

Dështon Seanca, i Akuzuari në Punë Jashtë Kosovës

Mungesa e të akuzuarit, Fatmir Muriqi, ka qenë shkak i dështimit të mbajtjes së shqyrtimit gjyqësor ndaj tij, i cili akuzohet nga Prokuroria Themelore e Pejës pë...

Avokati e Konsideron Emigrant të Akuzuarin për Kontrabandim

Avokati e Konsideron Emigrant të Akuzuarin për Kontrabandim

Avokati Agim Muhaxhiri tha se i akuzuari për trafikim me migrantë Nexhmedin Krasniqi vetë planifikonte të shkonte në Itali.

Gjykimi për Grabitjen e 12,000 Eurove nga Çanta e një Gruaje

Gjykimi për Grabitjen e 12,000 Eurove nga Çanta e një Gruaje

Fjala përfundimtare është dhënë në gjykimin e tre personave për grabitjen e 12 mijë eurove në Gjakovë.

Dënim me Kusht për Eurot e Falsifikuara

Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur fajtore dhe ka dënuar me kusht  Eleonora Kelmendin për falsifikim të parasë.

Vokshi e Quan Humor të Thartë Lajmin për Arrestimin e tij

Vokshi e Quan Humor të Thartë Lajmin për Arrestimin e tij

Besim Vokshi, ish-pjesëtari i UÇK-së për të cilin u raportua rrejshëm se ishte arrestuar, e quajti të thartë këtë lajm.

Elida Bejtullahu: Kam Pasur Presion nga i Dëmtuari

Ushtruesja e detyrës së drejtores së Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Mjedisit në Gjakovë, Elida Bejtullahu që akuzohet për shpërdorim të detyrës zyrtare, dha mbrojtjen e saj ...

Nexhat Krasniqi Pranoi Fajin për Vrasjen e Enver Kelmendit

Nexhat Krasniqi e pranoi vrasjen e kryer vitin e kaluar kur u pyet në gjykatë në lidhje me akuzën.