Postet nga: gjendja e pacienteve

32 pacientë në gjendje të rëndë, 670 nën asistim me oksigjeno-terapi nga COVID-19, nëpër spitalet dhe klinikat e Kosovës

Raporti ditor nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) bën të ditur se 720 pacientë të shtrirë në klinika dhe spitale rajonale janë të infektuar me coronavirus, ...

Pejë 13 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve në gjendje të rëndë në spitalin e rajonal të Pejës është rritur krahasuar me ditën e djeshme. Sot janë 13 pacientë në gjendje të ...

Pejë, 12 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

12 pacientë të infektuar me coronavirus janë në gjendje të rëndë.

Pejë, 12 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

56 pacientë të infektuar me coronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin Regjional të Pejës 12 prej tyre janë në gjendje të rëndë, tre të tjerë në respiratorë si dhe 40 ...

Gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitalin e Ferizajt

Spitali Rajonal i Ferizajt ka trajtuar pacientë me COVID-19 që nga fillimi i pandemisë.

Krasniqi: 51 pacientë me COVID-19 në gjendje kritike

Ushtruesi Detyrës së Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, në një konferencë për media tregoi për gjendjen e pacientëve me ...

Gjendja e pacientëve me COVID-19 në Pejë

Në spitalin e përgjithshëm në Pejë janë duke u trajtuar 121 pacientë të prekur me virusin COVID-19.

Rëndohet situata, rritet numri i pacientëve me COVID-19 në Spitalin e Pejës

Nga raporti ditor i Spitalit Rajonal të Pejës bëhet e ditur se aktualisht janë duke u trajtuar 110 pacientë të infektuar me coronavirus, 88 pacientë janë në oksigjeno – terapi prej ...