Postet nga: Fluturime

'Omicroni është vërtetë kudo’

Mijëra fluturime u anuluan në mbarë botën në Vitin e Ri, teksa infektimet me COVID-19 u përhapën në mesin e punëtorëve të kompanive ajrore, ...

Fluturimet ajrore do të jenë më të lira, Kosova së shpejti do përdor edhe korridorin ajror të Shqipërisë

Gjenerali KFOR-it në Kosovë, Franco Federici, ka dhënë detaje lidhur me mundësinë që fluturimet civile ajërore drejtë Kosovës të kryhen jo vetëm nga Maqedonia e ...

Aeroporti tregon sa persona hynë dhe dolën nga Kosova për katër ditë

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar për numrin e udhëtarëve që kanë hyrë dhe dalë nga Kosova gjatë këtyre katër ...

Austria pezullon fluturimet me vendet e Ballkanit deri më 31 korrik

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë ka njoftuar se Ministria e Shëndetësisë së Austrisë me qëllim të frenimit të përhapjes së coronavirusit nga ...

Aeroporti nis operimin e plotë nga e diela

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari" ka njoftuar se nga data 28 qershor rifillojnë fluturimet e rregullta.

EULEX ndihmon kthimin e 12 kosovarëve nga Polonia dhe Çekia

12 shtetas kosovarë janë kthyer sot në Kosovë nga Polonia dhe Çekia.

Ministria e Infrastrukturës me njoftim për shtetasit e Italisë, Gjermanisë, Francës dhe Zvicrës që janë në Kosovë

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit ka dhënë një njoftim në lidhje me udhëtarët për në vende si Itali, Gjermani, Francë dhe Zvicër, prej të ...