Postet nga: Fakulteti Juridik

Pas raportimit të KALLXO.com, rikthehet nga fillimi vlerësimi i aplikuesve për doktoratë në Fakultetin Juridik

KALLXO.com më 4 dhjetor kishte raportuar se tre aplikues për studime të doktoratës në Fakultetin Juridik, pavarësisht se kishin përfunduar të gjitha procedurat e një konkursi, ...

Fakulteti kërkon anulimin e konkursit në fazën e fundit, kandidatët revoltohen

Edhe pse i kishin përfunduar të gjitha procedurat e një konkursi, përfshirë testin me shkrim dhe intervistimin, tre aplikantë për studime të Doktoratës në Fakultetin Juridik, ...

Pas raportimit të KALLXO.com, shtyhet afati për pranimin e fletëpagesave në Fakultetin Juridik

Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës, ka njoftuar studentët e nivelit Master se afati për dorëzimin e fletëpagesave për paraqitjen e provimeve është shtyrë ...

Administrata e Fakultetit në varrim, studentët e Juridikut presin për dorëzimin e fletëpagesave

Në ditën e fundit të afatit për dorëzimin e fletëpagesave për paraqitjen e provimeve në nivelin Master të Fakultetit Juridik, studentët e këtij ...

Fakulteti Juridik s’pajtohet me konkursin e UP-së për staf akademik

Dekani i Fakultetit Juridik, Haxhi Gashi së bashku me disa anëtarë të Këshillit të këtij fakulteti, nuk janë pajtuar me konkursin e shpallur nga Universiteti i Prishtinë...

Ministri i Drejtësisë diskuton për themelimin e Gjykatës  Komerciale- Tregtare

Në kuadër të fushatës “Drejtësia dhe Biznesi”, Ministri i Drejtësisë Abelad Tahiri së bashku me stafin akademik të Fakultetit Juridik kanë diskutuar në lidhje me themelimin ...

Studentët ‘Votuan’ të Parët

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bashkëpunim me Fondacionin Ndërkombëtar për Sisteme Zgjedhore (IFES) ka filluar zbatimin e planit për simulimin e zgjedhjeve në përpjekje ...

Shefja e EULEX-it: Kemi Probleme me Dëshmitarët

Në takimin që u moderua nga Jeta Xharra me nikoqir dekanin e Fakultetit Juridik, Haxhi Gashi, Papadopoulo tha se një nga vështirësitë që ka shoqëruar gjykimet e ...