Postet nga: Fadil Shurdhaj

Nuk arrihet dakordim në mes OVL UÇK-së dhe Kurtit, do të vazhdojnë protestat

Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës, Faton Klinaku, pas takimit më shumë se 2-orësh me kryeministrin e vendit, Albin Kurti, ka treguar se ...

Detaje nga aktgjykimi i përfunduar, pse u liruan 12 të akuzuarit në rastin “Veteranët”

Gjykata e Prishtinës i ka liruar 12 të akuzuarit për rastin “Veteranët” me aktgjykimin e shpallur më 19 janar 2021.

VIDEO: Arsyetimi i Gjykatës për lirimin nga akuzat të 12 të akuzuarve për fryrjen e listave të veteranëve

Gjykata e Prishtinës ka shpallur vendimin  në rastin e njohur si “Veteranët”,  duke i liruar nga akuza  12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo ...

Të akuzuarit në rastin “Veteranët” japin fjalën përfundimtare në gjykatë

Sot u mbajt seanca e fundit në gjykimin e rastit të njohur si “Veteranët”. Brenda ditëve pritet që të jepet edhe aktgjykimi për këtë rast.

Gjykimi për 'fryerjen e listave' të veteranëve të UÇK-së drejt fundit

Në Gjykatën e Prishtinës, pritet të mbahet seanca gjyqësorë në rastin e njohur si “Veteranët”, me të cilën ish kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, ...

Anulohet seanca në rastin “Veteranët”

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësorë në rastin e njohur si “Veteranët”, me të cilën ish kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, ish-ministri i Mbrojtjes, Rrustem ...

Rasti ‘Veteranët’, gjykata nuk lejoi mediat t`i publikojnë deklaratat mbrojtëse të të akuzuarëve

Në procesin gjyqësor ndaj Agim Çekut dhe 11 të akuzaurëve të tjerë të njohur si rasti i ‘Veteranëve’ dje është shkelur parimi i publicitetit.

Dëshmia e Shkumbin Demalilajt para gjykatës në rastin e njohur si 'Veteranët'

Në Gjykatë e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësorë në rastin e njohur si “Veteranët”, me të cilën ish kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, ish-ministri i ...