Postet nga: Andi Pajaziti

Vrasja e Kastriot Ramadanit në 'Bon Vivant', Andi Pajazitit i vazhdohet paraburgimi

Andi Pajaziti, i dyshuar për vrasjen e Kastriot Ramadanit në lokalin ‘Bon Vivant’ në muajin gusht 2023, pritet të qëndrojë edhe për dy muajt e ardhshëm në ...

Ku ishte vendosur bomba me telekomandë në biznesin e Andi Pajazitit?

Dy qese të kaltra në të cilat ishin vendosur një bombë e improvizuar, me detonator dhe me telekomandë, si dhe mjete eksplozivi të plastikës janë identifikuar në një kioskë ...

Vendimi i fundit i Gjykatës lidhur me të dyshuarin për vrasjen në lokalin 'Bon Vivant'

Andi Pajazitit, i dyshuar për vrasjen e Kastriot Ramadanit në lokalin 'Bon Vivant' në muajin gusht 2023, i është vazhduar masa e paraburgimit nga Gjykata e Prishtinës pas kë...

Vrasja në lokalin "Bon Vivant", ky është vendimi i fundit i Gjykatës për Andi Pajazitin

I dyshuari për vrasjen në lokalin “Bon Vivant” më 4 gusht të këtij viti, Andi Pajaziti, me vendimin e fundit të Gjykatës së Prishtinës do të vazhdojë ...

Prokuroria thirrje për qytetarët që kanë pësuar lëndime trupore në vrasjen e 4 gushtit në 'Bon Vivant'

Prokuroria Themelore në Prishtinë, përmes njoftimit për media, ka bërë thirrje për të gjithë qytetarët të cilët kanë pësuar lëndime trupore në ...

Gjykata merr vendim për Andi Pajazitin, i dyshuar për vrasjen në ‘Bon Vivant’

Gjykata Themelore e Prishtinë ia ka vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj të tjerë, Andi Pajazitit, i dyshuar për rastin e vrasjes së 4 gushtit në ‘...

Gjykata e Apelit lë në paraburgim të dyshuarit për vrasjen në “Bon Vivant”

Gjykata e Apelit ka njoftuar se ka refuzuar si të pabazuar ankesat e mbrojtësve të të pandehurve, Andi Pajaziti, Hisni Gecaj dhe Gëzim Zakuti për vrasjen e 4 ...

Në disa prej aktakuzave të Prokurorisë të ngritura kundër Andi Pajazitit përmendet se ai përdori armë

I njohur me nofkën “Italiani”, 29 vjeçari Andi Pajaziti është i njohur për institucionet e sigurisë dhe drejtësisë në Kosovë.