Postet nga: Dren Kukaj

PSD për bastisjen në NPB: Partia në pushtet po e përdor politikisht policinë, i ndalën kamerat

Partia Socialdemokrate (PSD) ka ngritur dyshimet për mënyrën se si është kryer bastisja tri ditë më parë në Ndërmarrjen Publike Banësore, në Prishtinë, lidhur me ...

Punësimi i dyshimtë, gruaja e Dren Kukajt u punësua në Ndërmarrjen Publike Banesore

Dren Kukaj, gjatë kohës sa ishte aksionar në Ndërmarrjen Publike Banesore, më 18 tetor të vitit 2021, e kishte shpëtuar pa u shkarkuar nga pozita e kryeshefit, Hajdar Hoxhajn. 

PSD reagon pas arrestimit të Dardan Molliqajt

Dren Kukaj nga Partia Socialdemokrate ka reaguar pas arrestimit të kryetarit të kësaj partie, Dardan Molliqajt.

Shah, çaj e muhabet: Ilaçi për mërzinë dhe vetminë e të moshuarve të Prishtinës (FOTO)

Të moshuarit në Kosovë janë kategoria shoqërore e cila ka më së paku hapësira dhe mundësi për të kaluar kohën. Por, pak qendra në Prishtinë ...

Dren Kukaj: Ndërmarrja Publike Banesore rrezikon të futet në proces të arbitrazhit

Aksionari i Ndërmarrjes Publike Banesore, Dren Kukaj, ka thënë se kjo ndërmarrje rrezikon që të futet në një proces të arbitrazhit.

Prishtina ndan rreth 70 mijë euro për renovim të pushimores për të moshuarit në Istog

Komuna e Prishtinës ka në plan të investojë rreth 70 mijë euro për renovimin e pushimores për të moshuarit në Istog.

Ndërmarrja Publike Banesore prezanton projektin që synon rritjen e të hyrave përmes ndërtimit të përbashkët

Ndërmarrja Publike Banesore (NPB), po synon që përmes ndërtimit të përbashkët me sektorin privat, të rrisë të hyrat dhe pasurinë e saj.

5 muaj më parë, Komuna e shpalli si punë të kryer, por Strehimorja ende s’është renovuar

Qendra për Mbrojtjen e Viktimave dhe Parandalimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore në Prishtinë gjatë vitit të kaluar për shkak të borxhit që kishte ndaj KEDS po ...