Postet nga: donjeta pajazitaj

Gjykimi për vrasjen e Donjetës, nga ngritja e aktakuzës deri te dënimi me burgim të përjetshëm

Ishte data 9 nëntor 2015 kur 24 vjeçarja Donjeta Pajazitaj për herë të fundit ishte nisur për në punë.

Avokati i Naser Pajazitajt flet për dënimin e klientit të tij me burg të përjetshëm

Naser Pajazitaj, i akuzuar për vrasje ‘dinake’ të Donjeta Pajazitajt, është dënuar me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Pejës.

I akuzuari Naser Pajazitaj, përballet me video-inçizime të ditës kur ishte zhdukur Donjeta

Në gjykimin e sotëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, janë shikuar video-inçizime të ditës kritike.

I akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitajt mbrohet në heshtje

Naser Pajazitaj, i cili po akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, vendosi që të mos deklarohet në Gjykatë dhe të mbrohet në heshtje.

Në gjykimin për vrasjen e Donjeta Pajazitaj dëshmoi vajza e të akuzuarit

Në gjykimin ndaj Naser Pajazitajt, i akuzuar për vrasjen e kushërirës së tij, Donjeta Pajazitajt, dëshmoi vajza e tij, Arjeta Ukaj.

Gruaja e të akuzuarit dëshmon në gjykimin për vrasjen e Donjetës

Në seancën e dytë të rigjykimit të Naser Pajazitajt, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kryetari i trupit gjykues, Kreshnik Radoniqi, i njoftoi palët se pas ...

Nesër nis rigjykimi për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Festat e fundvitit 2015 kishin qenë të tmerrshme për familjen Pajazitaj nga Strellci i Deçanit.

EKSKLUZIVE: Arsyet pse Apeli e ktheu në rivendosje rastin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rivendosje gjykimin për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, akuzë me të cilën po përballet Naser Pajazitaj.