Postet nga: donjeta pajazitaj

Vazhdon Gjykimi për Vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Shqyrtimi gjyqësor i gjykimit për vrasjen e Donjeta Pajazitajt nga Strellci i Deçanit do vazhdojë sot në Gjykatën Themelore të Pejës.

Dëshmitari Sillet me Ambulancë në Gjykatë në 2 Vjetorin e Vrasjes së Donjeta Pajazitajt

Në ditën kur u bënë dy vjet nga vrasja e saj, personi i cili ishte caktuar të dëshmonte për vrasjen e Donjeta Pajazitajt u soll me ...

Rruga e Fundit në të Gjallë e Donjeta Pajazitajt

Katër dëshmitarë kanë dhënë sot dëshmitë e tyre në Gjykatën e Pejës në gjykimin për vrasjen Donjeta Pajazitaj, në të cilin i akuzuar ë...

Dëshmitarët Rrëfejnë si e Gjetën Trupin e Pajetë të Donjetës

Në gjykimin për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, për të cilën vepër akuzohet kushëriri i të ndjerës, Naseri, sot kanë dëshmuar dëshmitarë të ...

Vëllai i të Akuzuarit Dëshmoi në Gjykimin për Vrasjen e Donjetës

Nystret Pajazitaj ka dëshmuar sot në gjykimin ku vëllai i tij, Naseri, po gjykohet për vrasjen e kushërirës, Donjeta Pajazitajt.

Nëna e Donjeta Pajazitajt Dëshmon për Vrasjen e Vajzës së Saj

Lumnije Pajazitaj ka rrëfyer në Gjykatën e Pejës për ditën e fundit kur e pa të gjallë të bijën, Donjetën.

Kërkohet Zbardhja e Rastit të Vrasjes së Donjetës

Kërkohet Zbardhja e Rastit të Vrasjes së Donjetës

Në njëvjetorin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt nga Strellci i Deçanit te varri i saj u bënë homazhe si dhe u kërkua nga organet e drejtë...