Postet nga: Defender Europe 2021

Ushtria amerikane trajnoi regjimentin e këmbësorisë në procesin e vendim-marrjes ushtarake

Në vazhdën e përgatitjeve për ngritjen e aftësive planifikuese, Regjimenti i Parë i Këmbësorisë gjatë javës realizoi ligjëratë të përbashkët ...

Gjakov

Dita e FSK-së: KALLXO Forca - Emisioni "Defender Europe 2021", (VIDEO)

Sonte nga ora 18:00 në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini, transmetohet emisioni #KallxoForca, dita D, dita e vizitorëve të shquar të "Defender Europe 2021".

Promo: Dita e FSK-së

Sonte në orën 18:00 në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini transmetohet emisioni #KallxoForca, dita D, dita e vizitorëve të shquar të "Defender Europe 2021".

Gjakov

(VIDEO + FOTO) të papara, FSK gjatë stërvitjes ‘Defender Europe 2021’

Forca e Sigurisë së Kosovës, ka përmbyllur me sukses të madh misionin e saj në stërvitjen ‘Defender Europe 2021’ në të cilën ishin pjesëmarrës 27 shtete. ...

Pamjet e para, ushtarët e FSK-së duke përdorur snajperë

Forca e Sigurisë së Kosovës, është duke marr pjesë në ushtrimin Defender Europe 2021.

FSK në ushtrimin më të madh ushtarak amerikan (VIDEO)

Po bëhet një javë prej kur Forca e Sigurisë së Kosovës po zhvillon operacione në kuadër të ushtrimit me amerikanët, i njohur si “Defender Europe 21”.

Tiranë: Mbërrijnë trupa të tjera amerikane për stërvitjen "Defender Europe 21"

Një avion me 267 trupa amerikane mbërriti të dielën në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” si pjesëtarë të stërvitjes “Defender Europë 21”.

Ushtritë e 26 shteteve do të zbarkojnë në 7 bazat ushtarake të Shqipërisë për stërvitje (VIDEO)

Shqipëria do të jetë një nga shtetet që do të marrë pjesë në stërvitjen ushtarake "Defender Europe 21".