Postet nga: Christian Schmidt

Përfaqësuesi i Lartë anulon vendimin e Republikës Sërpska për pronat shtetërore

Përfaqësuesi i Lartë në Bosnjë e Hercegovinë, Christian Schmidt, ka anuluar një përpjekje të autoriteteve të entitetit të Republikës Sërpska për të transferuar pronë...

Guardian: Bosnja në rrezik të ndarjes dhe konfliktit

Përfaqësuesi i lartë i komunitetit ndërkombëtar në Bosnje e Hercegovinë, Christian Schmidt, paralajmëroi se ky vend është në rrezik të menjëhershëm për ...

Christian Schmidt: Lavdërimi i kriminelëve të luftës është “i papranueshëm”

Në konferencën e tij të parë për shtyp, Përfaqësuesi i ri i Lartë në Bosnjë tha se nuk kishte asnjë justifikim për të lavdëruar ...

Schmidt merr detyrën e përfaqësuesit të lartë në Bosnje e Hercegovinë

Schmidt merr detyrën e përfaqësuesit të lartë në Bosnje e Hercegovinë

Gjermani Christian Schmidt më 1 gusht merr detyrën e përfaqësuesit të lartë në Bosnje e Hercegovinë.

Schmidt: Nuk ka ndryshim të kufijve dhe shtete të reja në Ballkan

Përfaqësuesi i sapoemëruar i komunitetit ndërkombëtar në Bosnje dhe Hercegovinë, Christian Schmidt, tha se vendet e Ballkanit Perëndimor duhet t’i zgjidhin mosmarrëveshjet ...

Deputeti gjerman: Modeli spanjoll për shkuarje në zgjedhje të reja nuk është i mirë për Kosovën

Deputeti gjerman: Modeli spanjoll për shkuarje në zgjedhje të reja nuk është i mirë për Kosovën

Deputeti i Budestagut gjerman, Christian Schmidt u ka dhënë vërejtje zyrtarëve të LDK-së dhe LVV-së për deklaratat që i bëjnë për bisedimet rreth koalicionit.