Postet nga: burgim i përjetshëm

Apeli anulon dënimin me burgim të përjetshëm për vrasjen në Ferizaj

Gjykata e Apelit e ka anuluar vendimin e Gjykatës Themelore të Ferizajt me burgim të përjetshëm për të akuzuarin Trimor Lalinovci.

Burgim i përjetshëm për vrasjen në Ferizaj (VIDEO)

Gjykata në Ferizaj e ka dënuar të akuzuarin Trimor Lalinovci me burgim të përjetshëm.

Vrasja e Donjeta Pajazitajt, Apeli vërteton: Burgim të përjetshëm për Naser Pajazitajn

Gjykata e Apelit ia ka vërtetuar dënimin me burgim të përjetshëm Naser Pajazitajt për vrasjen e Donjeta Pajazitajt.

Burg të përjetshëm për sulmuesin në Bruksel

 

Arsyet pse Apeli e dënoi me burgim të përjetshëm Pjetër Nrecajn

Pjetër Nrecaj është dënuar me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Apelit.

Tragjedia e Gjakovës: Burg i përjetëshëm për babain që vrau vajzën 9 vjeçare dhe nënën

Gjykata e Apelit e ka dënuar me burgim të përjetshëm Pjetër Nrecajn, i cili akuzohet për vrasjen e gruas dhe vajzës së tij.

Ish-gjenerali i lartë kinez burgoset përjetësisht për korrupsion

Një ish-gjeneral i lartë kinez, Fang Fenghui është dënuar me burgim të përjetshëm për korrupsion.

Ish-nëndrejtori i Inteligjencës në Kinë dënohet me burgim të përjetshëm

Ish-nëndrejtori i Inteligjencës në Kinë, Ma Jian është ndëshkuar me burgim të përjetshëm nën akuzat për korrupsion.