Postet nga: 'burdushi'

‘Burdushi’ përsëri në bankën e të akuzuarve

Hysri Peqani, apo siç njihet me emrin “Burdushi” edhe njëherë sot u përball me drejtësinë.

Anulohet seanca ndaj ‘Burdushit’ antarja e trupit gjykues kishte seanca të tjera

 

Burdushi ballafaqohet më rrëfimet e dëshmitarëve në gjykimin ndaj tij

Hysri Peqani, i njohur si ‘Burdushi’ është ulur sot në bankën e të akuzuarit për t`u ballafaquar me rrëfimet e dëshmitarëve.

Gjykata mbyll për publikun dhe mediet, deklarimet e dëshmitarëve në rastin e “Burdushit”

Në gjykimin ndaj të akuzuarit Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, gjykata ka marrë vendim që të mos bëhet publikimi i dëshmive të dëshmitarëve deri në ...

Shtyhet seanca ndaj Burdushit, prokurorja në udhëtim zyrtar

Seanca ndaj Hysri Peqanit i njohur si Burdushi, që akuzohet nga Prokuroria Speciale për tri vepra penale, është shtyrë për datën 5 gusht.

Zhvatja dhe mashtrimi nga mjekët “popullorë”

Shpeshherë mjekët e vetëquajtur ‘popullorë’, të cilët pretendojnë se shërojnë me energji, janë ‘dera’ e parë në të cilën trokasin njerëzit që vuajnë nga ...

Ka dështuar seanca ndaj “Burdushit”, prokurorja kërkon që seanca të mbyllet

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, i cili nga ana e Prokurorisë Speciale po akuzohet për tri vepra penale, ka qenë prezent sërish sot në Gjykatë.

Gjykata i refuzon “Burdushit” kërkesën për hudhjen e aktakuzës

Gjykata e Prishtinës i ka refuzuar kërkesën për hudhjen e aktakuzës, Hysri Peqanit i njohur si “Burdushi”.