Postet nga: bordi i kek

Anëtari i LDK-së emërohet kryesues i Bordit të KEK-ut

Qeveria e Kosovës e ka shkarkuar Bordin e përkohshëm të ndërmarrjes KEK, duke e emëruar një bord të ri të përkohshëm.

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të KEK-ut viziton njësitë prodhuese të korporatës

Korporata Energjetike Kosovës ka njoftur për vizitën e drejtorëve të përkohshëm të bordit në njësitë prodhuese të kësaj korporate.

Ish-anëtari i bordit të Postës bëhet drejtues i Bordit të KEK-ut

Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Kryeministri Avdullah Hoti gjatë ditës së sotme ka marrë vendim që të shkarkojë bordet të cilat kanë qenë të emëruara ...

Arsyet që çuan në shkarkimin e Bordit të KEK-ut nga Qeveria Kurti

Shpenzimet e paplanifikuara, bonuset në kundërshtim me vendimin e ministrit, shkeljet në punësim,  keqmenanxhimi i pronës dhe shkelje të tjera janë arsyet që qeveria Kurti ka pë...

Dyshime për parregullsi: Njeriu i PDK-së së Kadri Veselit emërohet zv.drejtor në KEK

Nysret Kelmendi, ish-kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Obiliqit, është zgjedhur zëvendësdrejtor i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

KEK fsheh kontratën e Arben Gjukajt

Bordi i KEK-u kishte thënë se përmes shpalljes së konkursit për drejtor menaxhues po tentojnë t’i shmang shkeljet ligjore. Por, kur KALLXO.com ka kërkuar ...

MZhE kërkon nga Bordi i KEK-ut ta rishqyrtojë konkursin për kryeshef

Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZhE) përmes një opinioni dërguar Bordit Drejtues (BD) të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) ka kërkuar që të rishqyrtohet vendimi pë...

Kryetari i Sindikatës: Rriten Rrogat e Punëtorëve të KEK-ut

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të KEK-ut (SPEK), Izet Mustafa, njoftoi punëtorët e kësaj kompanie se bordi i KEK-ut ka vendosur ta përmbushë kërkesë...