Postet nga: BIRN

BIRN Organizon Trajnim për Gazetarë nga Ballkani

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese, BIRN, do ta organizojë një trajnim dy ditor për 20 gazetarë nga rajoni si pjesë e programit të tij të Drejtësisë Tranzicionale.

BIRN dhe Internews Kosova Sot Publikojnë Raportin 'Nder me Tenderë'

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova do ta publikojë sot raportin e monitorimit të prokurimit publik për vitin 2015.

Hulumtimi i BIRN për Veselinoviqin Fiton Çmimin e BE-së në Serbi

Gazetari i BIRN-it në Serbi Aleksandar Djordjevic fitoi çmimin e parë nga BE-ja për gazetari hulumtuese në Serbi, kurse edhe çmimi i tretë shkoi për gazetarët në ...

BIRN Fiton Çmim për Gazetari Hulumtuese në Serbi

Gazetari i BIRN, Aleksandar Dordjevic, fitoi çmimin e parë për hulumtimin më të mirë në shtyp në Serbi.

BIRN dhe GLPS Publikojnë Raportin për Privatizimin në Kosovë

Privatizimi më shumë e ka dëmtuar se sa që e ka ndihmuar kapacitetin prodhues të Kosovës dhe prosperitetin e saj ekonomik, thuhet në një raport që është publikuar ...

Hapet Bursa Ballkanike për Gazetari 2016

A keni ndonjë ide për një lajm të madh? A dëshironi ta shkruani dhe raportoni në standardet më të larta, me mbështetje kualitative redaktorësh dhe buxhet ...

Romët dhe Radikalët: Baza e Dyshuar Bullgare që Mbështet ISIS-in

Në një mëngjes të ftohtë më 25 nëntor 2014, lagjja e romëve në qytezën Pazardjik në jug të Bullgarisë u zgjua në mënyrë të pazakontë. Rreth orë...

Shpallet Bursa Ballkanike për Ekselencë në Gazetari 2015

Hapen aplikimet për Bursën Ballkanike të Gazetarisë për vitin 2015. Afati i fundit për aplikimin është 25 shkurti.