Postet nga: Begzad Sinani

Drekat misterioze të Begzat Sinanit

Komuna e Kamenicës, që tash drejtohet nga Qëndron Kastrati i PSD-së nuk ka informacione për shpenzimet e ish kryetarit, Begzad Sinani.

Dreka e dyshimtë: Komuna nuk e di pse u shpenzua buxheti i saj

Ish kryetari i Komunës së Kamenicës, Begzad Sinani kishte shpenzuar 82 euro për një drekë në restorant Planeti në Gjilan.

Zyrtari i PDK-së e quan të ngutshme vendosjen e taksës ndaj Serbisë

Ish-Kryetari i Komunës së Kamenicës nga radhët e PDK-së, Begzad Sinani, ka dhënë qëndrimin e tij rreth taksës së vendosur ndaj Serbisë dhe Bosnjë ...

Tkurrja e investimeve kapitale në Kamenicë

Shpërblimi i operatorëve ekonomik të papërgjegjshëm, shmangia e procedurave të prokurimit, dobësitë në qiradhënie, problemi në regjistrimin e pasurive, shkelja e rregullores së brendshme ...

Komuna e Kamenicës punëson 22 persona pa konkurs

Shumë kush në Kosovë ka problem me energjinë elektrike për shkak të mospagesës së faturave ndaj kompanisë KEDS, mirëpo krejt të kundërtën, sipas auditorit e ...

KKZ Shfrytëzon Veturat e Komunës pa Lejen e Kryetarit

Kryetari aktual i Kamenicës, Begzad Sinani, i pyetur rreth përdorimit të veturave zyrtare të Komunës nga Komisioni Komunal Zgjedhor (KKZ) tha se ata nuk kanë të drejtë ...

Problemet dhe (Keq) Qeverisja e Kamenicës

Varfëria dhe papunësia po e godasin çdo ditë e më shumë popullatën e Kamenicës. Numri i të papunëve është vazhdimisht në rritje. Edhe ato pak ...

Begzad Sinani Nuk Komenton Përgjysmimin e Votave të PAN-it

Për dallim nga zgjedhjet parlamentare të vitit 2014 në zgjedhjet e së dielës tri partitë e koalicionit PDK-AAK-Nisma (PAN) kanë marrë gati përgjysmë më pak vota.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!