Postet nga: avokati i popullit

Betohet në Kuvend Avokati i Popullit, Naim Qelaj

Avokati i Popullit, Naim Qelaj i sapozgjedhur në këtë pozitë, ka bërë betimin para deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Deputetët votuan Avokatin e Popullit

Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur Naim Qelajn Avokat të Popullit.

VIDEO- Deputetët votojnë për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Kuvendi i Kosovës ka nisur vazhdimin e seancës plenare, me vetëm një pikë të rendit të ditës e qe është zgjedhja e Avokatit të Popullit.

Ish zëvendës ministri i AAK-së Naim Qelaj mbetet kandidati i vetëm për Avokat të Popullit

Naim Qelaj ka mbetur kandidati i vetëm për pozitën e Avokatit të Popullit.

Nis votimi për Avokatin e Popullit, tre kandidatë në garë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë nisur votimin për zgjedhjen e Avokatit të Popullit.

Komisioni parlamentar votoi listën e ngushtë prej 3 kandidatëve për Avokat të Popullit

Që nga 2 korriku i këtij viti, Institucioni i Avokatit të Popullit në Kosovë ka mbetur me ushtrues detyre pasi që Hilmi Jasharit, që mbajti këtë pozitë në pesë ...

OSBE vlerëson punën e Avokatit të Popullit në përfundim të mandatit të tij

Institucioni i Avokatit të Popullit ka bërë të ditur se shefi i misionit të OSBE-së, Ambasadori Jan Braathu organizoi takim lamtumirës për Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari ...

Avokati i Popullit: Komuna e Prishtinës ka dështuar t’i sigurojë qytetares mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm

Avokati i Popullit ka publikuar raportin në lidhje me ankesën e një qytetareje për ndotje të ajrit.