Postet nga: Auberon Kelmendi

Zyrtarja e FINCA-s dënohet me burgim dhe gjobë - VIDEO

Merita Shehu, e akuzuara për përvetësim të mbi 23 mijë eurove nga "FINCA", u shpall fajtore nga gjykata e Gjakovës.

Afër fundit gjykimi për përvetësimin e mbi 23 mijë eurove

Edhe pak ditë kanë mbetur nga koha kur pritet të shpallet aktgjykimi ndaj të akuzuarës për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Merita Shehu.

E akuzuara akuzon avokatin se gënjeu për shëndetin e tij për të mos ardhur në seancë

Ka dështuar sërish të jepet fjala përfundimtare e planifikuar në gjykimin e të akuzuarës Merita Shehu.

Avokati pati marramendje rrugës për në gjykatë, dështon seanca për përvetësim parash

Fjala përfundimtare në gjykimin e Merita Shehut nuk arriti të mbahet sot në gjykatë për shkak të mungesës së avokatit të saj.

Ish-arkëtarja e FINCA-s thotë se nuk ka dijeni se mori 23 mijë euro

Në gjykimin e Merita Shehut, ish-arkëtare e degës së institucionit mikrofinanciar “FINCA” në Rahovec, e akuzuar për përvetësim të mijëra eurove, u bë shikimi ...

Gjykimi i ish-arkëtares së ‘Finca’-s, dëshmitarët rrëfejnë si e gjetën arkën thatë

Në gjykimin e Merita Shehut, ish-arkëtarja e degës së institucionit mikrofinanciar “Finca” në Rahovec, e akuzuar për përvetësim të mijëra eurove, ka dëshmuar ...

Ish-arkëtarja e FINCA-s kërkon marrëveshje me Prokurorinë

Në gjykimin ndaj Merita Shehu, për vepra që ndërlidhet me korrupsion parashihej që sot të bëhej kundërshtimi i aktakuzës.