Postet nga: Astrit Dehari

Mahmuti: Ekspertët zviceranë thonë se Dehari ka pasur puls pasi i është hequr shishja nga goja

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, në emisionin “Jeta në Kosovë” ka treguar se cilat janë gjetjet e analizës së tij, kur e ka bërë krahasimin e ...

Bardhyl Mahmuti tregon se çka e shtyu të merret me raportin e Astrit Deharit

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, pasi kishte dalë raporti i ekspertëve zviceranë për vdekjen e Astrit Deharit, kishte bërë krahasimin e raportit të përkthyer ...

Prindërit rrëfejnë për “intervistimet e fshehta të Astrit Deharit”

Xhemile dhe Avni Dehari po pretendojnë se djali i tyre që vdiq në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, tri vite me parë ishte intervistuar fshehtas.

Avni Dehari: Zyrtarët erdhën në shtëpi, tentuan të na bindin se Astriti ka bërë vetëvrasje

Zyrtarë nga policia dhe organeve të tjera të rendit, sipas familjes Dehari, kishin shkuar në shtëpinë e Astrit Deharit, për të bindur prindërit se djali i tyre ...

Shoku i qelisë së Astritit ishte fqinj i familjes Dehari

Adonis Gashi, njëri nga tre shokët e qelisë në të cilën po mbahej Astrit Deharit në Burgun e Prizrenit është shpallur në kërkim nga organet e ...

'Jeta në Kosovë': Misteri i vdekjes së Astrit Deharit

Rrethanat e reja që lidhen me rastin e vdekjes së Astrit Deharit dhe hetimet e reja për këtë vdekje ishin temë e diskutimit në emisionin e sotëm “...

VIDEO: Policia demanton ShKK-në: Burgu ku vdiq Dehari ka lidhje me stacionin e Policisë

Deklarata e djeshme e drejtorit të Burgut të Prizrenit se Burgu ka vetëm një derë e cila është e hapur dhe ajo është dera kryesore, është demantuar edhe nga ...

Nexhmi Krasniqi pranon se deklaroi se Astrit Dehari piu medikamente

Mbi 2 orë e 30 minuta ka zgjatur intervistimi i ish-Drejtorit të Policisë se Rajonit të Prizrenit, Nexhmi Krasniqi, në cilësinë e dëshmitarit në kuadër të hetimeve të rinisura ...