Postet nga: Astrit Dehari

Çka thotë raporti i autopsisë së tre mjekëve kosovarë për vdekjen e Astrit Deharit?

Dy ditë pasi ish-aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari, ishte gjetur i vdekur në qelinë e tij në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, me urdhër të ...

FOTOGALERI: Homazhet për Astrit Deharin

Në Prishtinë u zhvillua një aktivitet simbolik në përkujtim të ish-anëtarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari, i cili ka vdekur në qelinë e Qendrës së ...

(Dokument) Dëshmitari i vdekur në rastin Dehari i ndërroi deklaratat

Raport për rrethanat e vdekjes së Astrit Deharit më 5 nëntor të vitit 2016, përveç tre mjekëve ligjor në Kosovë, Flamur Blakaj, Naim Haliti dhe Musa Gashi, kishin ...

Ku ndodhen dy cimerët burgut të Astrit Deharit?

Më 5 nëntor të vitit 2016, aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje u gjet i vdekur Brenda qelisë së tij në Burgun e Prizrenit.

Sot mbahet një marsh për Astrit Deharin

Sot mbahet një aktivitet simbolik në përkujtim të ish-anëtarit të Lëvizjes Vetëvendosje Astrit Dehari.

Murale dhe poezi në kujtim të Astrit Deharit (FOTO)

Në një mur të një ndërtese në qendër të Prishtinës disa artistë kanë pikturuar figurën e Astrit Deharit, ish-aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, i cili ...

Provat shkencore të zviceranëve që kontestojnë vetëvrasjen e Astrit Deharit

Instituti i Mjekësisë Ligjore i Lozanës në Zvicër në ekspertizën mbi vdekjen e aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Dehari brenda Qendrës së Paraburgimit në Prizren, ...

Çka thoshte Njësia e Forenzikës për qelinë ku u gjet i vdekur Astrit Dehari

Në ekspertizën, e publikuar nga avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi tregohen edhe përshkrimet që i kanë bërë njësitë e ndryshme dhe organet e rendit pas ...