Postet nga: Astrit Dehari

Çka thoshte Njësia e Forenzikës për qelinë ku u gjet i vdekur Astrit Dehari

Në ekspertizën, e publikuar nga avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi tregohen edhe përshkrimet që i kanë bërë njësitë e ndryshme dhe organet e rendit pas ...

Çka thotë ekspertiza e Institutit zviceran e çka ajo kosovare për vdekjen e Astrit Deharit?

Pasi ishte gjetur i vdekur në qelinë e tij në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, ish-aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Deharit, më 7 nëntor të vitit 2016, dy ...

Deklarata e Naser Makollit: Astrit Dehari asnjëherë s'e ka përmendur se mund t’i bëjë diçka vetes

Naser Makolli, ish- cimeri i Astrit Deharit, i gjetur i vdekur në qelinë e tyre më 5 nëntor të vitit 2016, e kishte përshkruar Astritin si një njeri të qetë, ...

Si u gjet Astrit Dehari në qeli në momentet e fundit të jetës?

Në qelinë A3 në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, ku ishte gjetur pa shenja jete anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari, ishte edhe një person me ...

Dokument- Raporti i plotë për rastin e vdekjes së Astrit Deharit

Pasi që Prokuroria e Prizrenit ka publikuar konkluzionet e ekspertizës së Institutit të Mjekësisë Ligjore në Lozanë të Zvicrës, për rastin e Astrit Deharit, ata ia ...

Lista Serbe përmend raportin për Astrit Deharin për ta sulmuar prokurorin Sylë Hoxha

Lista Serbe e ka shfrytëzuar publikimin e konkluzioneve të ekspertizës së Institutit zviceran për vdekjen e Astrit Deharit për ta sulmuar ish-kryeprokurorin e Prizrenit, tash prokuror ...

VV: Rastin e Astrit Deharit ta hetojë Prokuroria Speciale

Lëvizja Vetëvendosje ka thënë të enjten se raporti i Institutit të Mjekësisë Ligjore në Lozanë të Zvicrës e ka treguar atë që kjo parti e ...

Kush janë mjekët kosovarë që kishin konstatuar vetëvrasjen e Astrit Deharit?

Me 18 nëntor të vitit 2016, Raporti i Institutit të Mjekësisë rreth shkaqeve të vdekjes së Astrit Deharit kishte konstatuar se ai ka bërë vetëvrasje.