Postet nga: AQP-ja

Dështon tenderi mbi 1.6 milionësh për bileta

Tenderi për t`u furnizuar me aviobileta, për të cilin u ndanë mbi 1.6 milionë euro, u anulua.  Mungesa e ofertave të përgjegjshme, qe arsyeja e anulimit të ...

Investimet kapitale në rrjetin e shpërndarjes së energjisë për vitet 2018-2022, do të auditohen

Investimeve kapitale të cilat janë realizuar në rrjetin e transmetimit dhe të shpërndarjes prej vitit 2018 deri në vitin 2022, do të verifikohen e auditohen.

Dyshime në çmimet që rrezikojnë përmbushjen e kontratës 5 milionëshe për aviobileta

Kontrata mbi 5 milionë euro për shërbimet e transportit ajror, e cila hyri në fuqi me një dhjetor të vitit që shkoi, u shoqërua me kërkesa pë...

3 mijë euro për dy iPAD, ndau Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil

Për plotësimin e nevojave të veta, Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil, ka ndarë 3 mijë euro për blerjen e dy iPAD-ve.

Tenderi 5 milionësh i AQP-së për bileta të aeroplanit, OShP konstaton shkelje ligjore

Në tenderin mbi 5 milionë euro, për shërbimet e transportit ajror, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP), gjeti shkelje të Ligjit për Prokurim Publik nga Agjencia Qendrore e Prokurimit (...

Tenderi 5 milionësh për aviobileta shkon në OSHP

Tenderi i Agjencisë Qendrore të Prokurimit (AQP) për aviobileta pritet të vendoset nga gjykata e tenderëve pas ankesave se kompania e rekomanduar për kontratë ka dorëzuar ...