Postet nga: Alban Dizdari

Dëshmon në gjykatë burri që kishte qenë tri herë i akuzuar në rastin e vrasjes së policëve

Gjykata e Prishtinës ka dëgjuar sot dëshmitë e Arben Nezirajt, Bajram Kiqmarit dhe Jeton Sylejmanit lidhur me rastin e vrasjes së një polici të Kosovës dhe ...

Rrëfehet në gjykatë dëshmitari në rastin e vrasjes së zyrtarëve të UNMIK-ut

Jeton Sylejmani ka qenë dëshmitari i radhës në gjykatë në lidhje me rastin e vrasjes e një polici kosovar, Arsim Rrustollin dhe një polici të misionit të UNMIK-ut, ...

Gjykimi për vrasjen e policëve në 2004: Dëshmitari tregon për takimin në kullën e Haradinajve në Gllogjan

Tre dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykatën e Prishtinës, në procesin në të cilin Bedri Krasniqi e Alban Dizdari po akuzohen për vrasjen e një ...

Dikur i shumëkërkuari Bedri Krasniqi ndryshon pamje kështu duket sot

Bedri Krasniqi njëri nga të burgosurit e vlerësuar me rrezikshmëri më të lartë dhe nga njerëzit më të përfolur për ngjarje të pasluftës ...

Eprori rrëfen momentin kur Policia u sulmua me top dore e kallashnikov

Në gjykimin për sulmin ndaj zyrtarëve policorë të UNMIK-ut dhe atyre të Kosovës, ngjarje kjo e cila kishte ndodhur në vitin 2004, sulm për të cilin akuzohen ...

Dëshmitari: Ramush Haradinaj ndikoi në lirimin e një njeriu nga burgu

Në gjykimin për vrasjen e një polici të UNMIK-ut dhe të një polici të Kosovës, ngjarje që ka ndodhur në vitin 2004, ka vazhduar me dëshminë e tij ...

Shkumbin Mehmeti: Policët e UNMIK-ut duhej t’i çarmatosnim, t’i zhvishnim e t’i lidhnim për lisa

Në gjykimin e Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit, të akuzuar për vrasjen e një polici të UNMIK-ut dhe një polici të Kosovës, ngjarje që ka ndodhur në vitin 2004, ...

Dëshmitari i rastit të Bedri Krasniqit nuk e di pse mbahet në ‘burgun e dëshmitarëve’

Institucionet e Kosovës nuk e kanë një shpjegim të qartë se  pse e mbajnë në burgun e dëshmitarëve të mbrojtur Shkumbin Mehmetin.