Postet nga: "Mirëdita dobar dan"

“Vrasja e Kulturës” ekspozon torturat në objektet kulturore të ish-Jugosllavisë

Fotografi të qendrave kulturore, teatrove, kështjellave e objekte të tjera kulturore, që u përdorën për tortura e vrasje gjatë luftërave në ish-Jugosllavi, u ekspozuan të ...

Hapet festivali ‘Mirëdita, dobar dan!’, organizatorët bëjnë thirrje për paqe  

Me thirrje për paqe e bashkëpunim për të kaluar problemet dhe paragjykimet në mes të shqiptarëve dhe serbëve, ka nisur sonte në Prishtinë edicioni i ...

Festivali “Mirëdita, Dobar Dan” promovon pajtimin mes trazirave

Mes trazirave të vazhdueshme ndëretnike në Kosovë, festivali i përvitshëm “Mirëdita, Dobar Dan” në Prishtinë synon të promovojë bashkëpunimin dhe komunikimin mes shqiptarëve dhe ...

Regjisori Ognjen Gllavoniq, fitues i festivalit "Mirëdita, dobar dan!"

Festivali "Mirëdita, dobar dan!" u mbyll të shtunën në Beograd me ceremoninë e ndarjes së çmimit kryesor, ku fitues u shpall regjisori Ognjen Gllavoniq për filmat 'Dubina 2...

'Mirëdita, dobar dan!' në Beograd si tendencë për paqe në rajon

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi për të shtatën herë me radhë do të jetë nikoqir i festivalit ‘Mirëdita, dobar dan!’.

Beogradi edhe këtë vit nikoqir i festivalit kulturor ‘Mirëdita, dobar dan!

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi edhe kësaj here do të jetë nikoqir i festivalit kulturor ‘Mirëdita, dobar dan!’.

Gashi: Me udhëheq si Daqiçi e Vuçiqi në Serbi dhe Thaçi, Veseli dhe Haradinaj në Kosovë, s’ka ndryshim të teksteve të historisë

Në promovimin e librit të tij, “Historia e Kosovës në tekstet e historisë së Kosovës, Shqipërisë, Serbisë, Malit te Zi dhe Maqedonisë”, autori Shkelzen Gashi, ka thë...

Libri për historinë e Kosovës promovohet në Beograd

Sot është nata e fundit e festivalit, ‘Mirëdita, Dobar Dan!’ i cili është duke u mbajtur në Beograd.