Postet nga: aktakuze ndaj deputeteve

Dosja e prokurorisë për përleshjen në Kuvend: Si i shkaktoi 'Kamishi' lëndime në nofullën e majtë ministrit Murati?

Prokuroria Themelore e Prishtinës, ka ngritur aktakuzë ndaj katër të pandehurve, tre prej tyre deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe njëri zëvëndëskryeministër ...

Çka thotë dosja e prokurorisë për përleshjen fizike në Kuvend në mes të ministrit Murati dhe deputetit Beqa?

Prokuroria Themelore e Prishtinës, ka ngritur aktakuzë ndaj katër të pandehurve, tre prej tyre deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe njëri zëvëndëskryeministër ...

Çka thotë dosja e prokurorisë për përleshjen fizike në Kuvend në mes të zv/kryeministrit Bislimi dhe deputetit Lushtaku?

Prokuroria Themelore e Prishtinës, ka ngritur aktakuzë ndaj katër të pandehurve, tre prej tyre deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe njëri zëvëndëskryeinistër ...

Si ndodhi incidenti me grushte në Kuvend për të cilin u ngrit aktakuzë ndaj zv/kryeministrit Bislimi dhe tre deputetëve të PDK-së

Kuvendi i Kosovës më 13 korrik 2023 u shndërrua në një arenë përleshjesh fizike, mes deputeteve të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) dhe anëtarëve të Qeverisë ...

Aktakuza për incidentin në Kuvend, flet deputeti Hajdar Beqa

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi, dhe deputetëve Hajdar Beqa, Mërgim Lushtaku dhe Bekim Haxhiu, në lidhje me grushtet që u ...

Grushtat në seancën e 13 korrikut, aktakuzë ndaj tre deputetëve dhe një zv/kryeministri

Prokuroria Themelore e Prishtinës, përmes njoftimit për media, ka bërë të ditur se pas zhvillimit dhe zgjerimit të hetimeve, mbledhjes dhe analizimit të provave ka ngritur ...