Postet nga: Agjërimi

Barkthatë, por shpirtmbushur

Përderisa si 8-vjeçar agjëronte deri në mesditë, 7 dekada më pas, 80-vjeçari Muhamet Iljazi nga Gjakova agjëron deri sa të ndizet ngjyra e gjelbër në ...

Qendra e Studentëve gjen zgjidhje për shujtat e syfyrit për studentët agjërues

Qendra e Studentëve në Prishtinë ka gjetur një zgjidhje për shujtat e syfyrit për studentët që po agjërojnë.

Benefitet shëndetësore që na sjell Agjërimi

Se agjërimi është i dobishëm për shëndetin e njeriut e thonë studime të shumta, por më së miri e dëshmojnë njerëzit që e praktikojnë ...

Myftiu Naim Tërnava uron besimtarët myslimanë për Muajin e Ramazanit

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Naim Tërnava tregon nëse vaksina kundër COVID-19 prish agjërimin

Në Kosovë po vazhdon vaksinimi kundër Covid-19. Por në pak ditë nis muaji i shenjtë i Ramazanit dhe besimtarët janë në mëdyshje nëse duhet marrë vaksinë...

A paraqet rrezik për shëndetin agjërimi gjatë pandemisë?

Gjatë muajit të Ramazanit, besimtarët myslimanë nuk hanë dhe nuk pinë nga lindja e Diellit deri në perëndim të tij.

Këshilla nga nutricionistja: Si duhet të ushqehemi në ditën e Bajramit (VIDEO)

Benefitet e agjërimit janë të shumta pasi që organizmi pushon nga ushqimet duke e bërë kështu çdo qelizë të rigjenerohet, por rikthimi në rutinën e pë...

VIDEO - Të agjërosh nga fëmijëria - të mirat dhe vështirësitë

Muaji i agjërimit nënkupton shumë kufizime në ushqim dhe sjellje që në 11 muajt tjerë të vitit mund të jenë të zakonshme. Agjërimi është një nga pesë shtyllat ...