Postet nga: Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP)

Ekskluzive: Dosja e Prokurorisë ndaj të akuzuarve për Projektin në Lakrishtë

Prokuroria Speciale sot më datë 10.06.2024 njoftoi se ka ngritur aktakuzë ndaj 8 personave me inicialet: H. H., L. M., A. J., Xh. L., B. P., D. K., G. Sh., dhe V. ...

Hulumtimi i KALLXO për projektin 120 milionë euro në Lakërishte, Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë

Prokuroria Speciale ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj 8 personave me inicialet: H. H., L. M., A. J., Xh. L., B. P., D. K., G. Sh., dhe V. M., pë...

AKP uli qiratë tek NSh “Urata në likuidim”, pa miratim të bordit

Tek ndërmarrja shoqërore “Urata në likuidim”, Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) uli qiranë pa miratim nga bordi i kësaj agjencie, duke reflektuar kështu trajtim të pabarabartë ...

Në 2021-n, AKP nuk arriti të arkëtoj të hyrat nga shitja e aseteve me negocim direkt

Auditori i përgjithshëm në raportin e vitit 2021 gjeti se Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), nuk kishte arritur të arkëtoj të hyra nga shitja e aseteve me negocim ...

Komuna e Ferizajt ndërton shkollë në pronë të AKP-së, pa leje

Guri i themelit për shkollën e mesme në Ferizaj doli të jetë hedhur në pronën e dikujt tjetër.

Punëtorët e ish-ndërmarrjes '19 Qershori' kërkojnë borxhin, AKP thotë nuk i ka ende informatat për numrin final të ankesave

Rreth 100 punëtorë të ish-ndërmarrjes NSh “19 Qershori” në Podujevë po kërkojnë borxhin e pagave që u ishte thënë se do i merrnin nga Agjencia Kosovare e Privatizimit (...

Rreth 70 prona në Prishtinë dhe qytete tjera AKP po i lëshon me qira, me këtë datë skadon afati për të aplikuar

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), ka shpallur thirrjen për të gjithë të interesuarit për të marrë prona me qira.

Raporti i Auditorit: AKP nuk i publikoi kontratat e nënshkruara

Raporti i Zyrës Kombëtare të Auditimit për Agjencinë Kosovare të Privatizimit (AKP), për vitin 2020 ka gjetur se kjo Agjenci kishte nënshkruar kontrata, pa i publikuar ...